Hiustenpidennykset/-tuuhennukset

Sinettipidennys:

Käytämme aitohiuspidennyksiin Simply Natural hiusta, jota myydään 50 sinetin nipuissa.
Normaalipaksuisen tukan kokopääpidennykseen hiusta kuluu 3-4 nippua (150-200 sinettiä), tuuhennukseen ja osapääpidennykseen hiusta menee noin 1-2 nippua (50-100 sinettiä). Kahdella nipulla saadaan hiukseen sävyeroja, yhdellä tuuhennusta tai vaikkapa raitoja. 30cm hius maksaa 88€/nippu ja 50cm hius maksaa 118€/nippu. Yhden nipun kiinnittämisestä veloitamme 88€.

Magopidennys:

Mago hiustenpidennys on luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Simply Natural Mago- hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Allergisten reaktioiden pelkoa ei tämän kiinnitystekniikan kanssa ole. Mago- pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa jopa unohtaa hiustenpidennyksen olemassa olon. Mago- pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Oikein kiinnitetyt Mago- pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Mago- hiustenpidennykseen tulee varata hiusta hieman enemmän kuin sinettipidennykseen. 30cm hius maksaa 89€/ nippu, 40cm hius maksaa 105€/nippu ja 50cm hius maksaa 119€/ nippu. Yhden nipun kiinnittämisestä veloitamme 69€. 

Halutessasi hiustenpidennyksen, ota yhteyttä liikkeeseemme, niin varaamme sinulle ajan ilmaiseen hiustenpidennyskonsultaatioon. Tarkan hinnan laskemme suunnitteluvaiheessa. Halutessasi värjäämme hiuksesi ennen pidennyksen/tuuhennuksen laittoa halutun sävyiseksi. Värjäyksen hinnan näet hinnastosta.

Aitohiuspidennys kestää 3-5 kuukautta ja se poistetaan kampaajalla. Pidennyksen poistosta laskutamme 65€/h.